ELMARAD A KORONAVÍRUS MIATT!!!! 9. nagybӧjti gyalogos zarándoklat Bacsfa-Szentantalra

Bacsfa-szentantali kegykép

ELMARAD A KORONAVÍRUS MIATT!!!! 9. nagybӧjti gyalogos zarándoklat Bacsfa-Szentantalra

Kezdet
Befejezés

FIGYELEM! ELMARAD A KORONAVÍRUS MIATT!!!!   

A Via Mariae /szlovákiai Mária Út/ polgári társulás mindenkit szeretettel meghív 2020. április 4-én /szombat/ a 9. nagyböjti gyalogos zarándoklatra a Csallóközbe, mely Dercsika (Jurová) és Bacsfa-Szentantal (Báč) között fog megvalósulni, melynek távolsága 22 km.

  Lehetőség nyílik a köztes becsatlakozásra is, Egyházgellében (Holice), dél körül. Innentől a táv 12 km. Egyházgellében nagyobb pihenő lesz tartva. 

  A gyalogos zarándoklat 9 órakor kezdődik a dercsikai Nagyboldogasszony-kegytemplomból.

  A szentmisére 16:30 órakor kerül sor a bacsfai Páduai Szent Antal-kegytemplomban, melyet Pál László lajtaszentgyörgyi atya mutat be. A szentmisét követően agapé/szeretetvendégség/ lesz Egyházgellében, a kultúrházban. A szentmise után a zarándokok buszokkal mennek Egyházgellébe.

   A zarándoklaton a részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük a részvételüket legkésőbb március 25.-ig név és lakhely (település) megadásával jelezzék a richard.mehes21@gmail.com e-mail címen vagy a +421 915 112 564 telefonszámon.

A zarándoklaton mindenki saját felelősségére vesz részt, az út során az ellátásról /étel, ital/, esetleg biztosításról /saját megítélése szerint/ maga gondoskodik. A zarándoklat rossz időben, eső/hófúvás esetén is megrendezésre kerül. A környezet védelme érdekében mindenki hozzon magával fém vagy műanyag bögrét, poharat!